Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 13 de septiembre de 2013

escalades imposibles !!!

 Son d´aquells díes que et quedes amb ganes d´escalar. El temps et dona la esquena, tot i haver fet un fotimer de kilòmetres, haver quedat amb la Eva i l´Ana per anar a veure la casa del cinqué aniversari GEamm ... però amb ganes d´escalar.
Tornan cap a casa, just a l´entrada d´ Alfarràs ... un mur amb una tonalitat de grissos i grocs amb una gran fisura al mig ... una preciositat !!!

Aparco la furgo i vaig a tocar-la. Tot i ser a tocar de carretera és maca. Tot i ser artificial és maca. La toco i m´enfilo.

La escalada a vegades no és la dificultat, ni el grau. La escalada és enfilar-se, no tocar de peus a terra, buscar una linea, una estética, un tacte ... avegades és somiar, avegades és una escalada imposible.
 SITUACIÓ
ALFARRAS (LLEIDA)


ACCÉS: Vinguent de Balaguer avans d´entrar a la població ens trobem el mur a la dreta. Podem deixar el cotxe a la banda esquerra sens cap problema.3 comentarios:

ZAX dijo...

Hahahaha Jaume, mai se m'hauria acudit enfilar-me allí -i mira que hi passo força cops! La veritat és que les fotos han quedat super estètiques. Sembla que estiguis ves a saber on.

Salut i tibades!

JAUME ORS dijo...

Quina sorpresa company !!! Saps que estem visquent molt aprop de Barbastro o sigui que si vens per aqúi podriem quedar, m´agradaría !!! Una volta en bici, escaladeta, el que sigui !!!
Una abraçada.

ZAX dijo...

Això està fet!!! :-)