Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 29 de noviembre de 2013

CAMÍ FLUVIAL D´ALBARRACIN (Riu Guadalaviar)Albarracin, situada en un estret del meandre del riu Guadalaviar es troba aquest camí equipat per disfrutar d´aquest espai enmig de natura.


L´itienrari el podem començar tot just on trobem un parc, a la part baixa del poble. Una vegada creuem el riu anirem pujan per la seva banda esquerra fins tornar-lo a creuar per un pont.Aqui podem veure les restes d´un petit molí per aprofitar l´aigua a l´hora de regar els petits horts de la zona.


Tot seguit comencem a trobar les pasarel.les que ens faran gaudir d´aquest part del riu. Unes pasarel.les força curioses que ens faran disfrutar en tot moment de la pasejada.
Al final del tram, disfrutem del bosc, dels seus colors, i a mida que agafem alçada anirem a parar una altre vegada al nucli d´Albarracin. Una pasejada curteta però intensa.


PASSEIG FLUVIAL DEL GUADALAVIAR
(ALBARRACIN)
No hay comentarios: