Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 24 de noviembre de 2013

VIA VERDA TERRA ALTA (TARRAGONA)

Aquesta piada la tenia pendent dons l´havia deixat una mica penjada i no serà per lo maca que va ser. Aprofitant les vacances d´agost, fem una escapadeta de tre dies amb la meva germana per aquest llóc tant maco com és Ports Beseits. 
Aquí trobem uns pobles amb encant, una naturalesa increíbles, llocs per on perdres caminant, escalant i com no ... en bicicleta.
Aquí trobem una de les vies verdes més maques de les que trobem a tot el territori, una via fàcil depenent si la fas de baixada o de pujada peró tot i fent-la pujant tampoc serà dificil.

Fem nit al la zona d´acampada que trobem dins el parc de ports beseits. Un llóc que trobem amb força ambient però tranquil. Aquí fem nit per l´endama començar la nostra ruta.

L´itinerari té el seu encant dons recorrem tota la antiga via ferrea, pasant per les estacions de tren que avui trobem abandonades, però amb el seu encant ... horta de S. Joan, Bot ... sempre  acompanyats pel paisatge del llóc.
L´itinerari està molt ben senyalitzat, amb areas per descansar, el tunels la majoria il.luminats ...També trobem un aqûeductes espectaculars on veiem la feina que es va fer a l´època de la construcció de la via ferrea.
Durant l´itinerari, el riu, l´aigua agafa protagonisme fins i tot per fer-nos un bany espectacular ... qui diria que estem a plé agost i trobar la qûantitat d´aigua que ens permet fer-nos aquest banyets !!!!
Ens trobem al Santuari de Fontcalda ... val molt la pena fer aquesta visita. I així fins arrivar a la estació de Pinell del Brai on finalitzem aquest ruta, on si volem podrem continuar per fer un segón itienrari fins a Tortosa ... que deixarem per la propera.
No hay comentarios: