Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 14 de agosto de 2014

PUENTE DE VILLACANTAL (RIO VERO, ALQUEZAR)

 
 
Tot Guara és impresionant, vagis on vaigs la naturalesa és present en el seu estat més pur, i a mida que vas recorrent els seus racons et quedes més bocabadat.
 
 
 
Avui faig una escapadeta curta, aprofitant que vui anar a veure uns sectors d´escalada que no tinc controlats. Una vegada els descobreixo, reculo i faig el descens cap al riu Vero dirección el pont de Villacantal.
 
 
 
 
Ja, a mida que vaig baixant començo a descubrir unes vistes increíbles cap al riu Vero, on predominant tos els seus "abrigo", una mena de baumes molt típic d´aquest raconets.
 
 
Una vegada abaix hem quedo bocabadat. Un pont agafa protagonisme per sobre del Vero, una estructura realment maca per sobre d´unes aigües transparent on la gent disfruta de la seva tranquilitat.
 
 
 
 
 
 
Tot i ser un tram del vero molt asequible no deixa de transmetre pau. Tot i el pas continuo de barranquistes i de gent ... no trenca la tranquilitat que transmateix. D´aquí es pot continuar fent ruta o deixar-se transportar per les aigües aball per anar a buscar les pasarel.les però jo decideixo tornar pel mateix camí que he vingut ... això si marxo amb una satisfacció enorme !!! 
 

No hay comentarios: