Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

jueves, 1 de octubre de 2015

NO M´HI GUIPO 4.1 (NMG 4.1 FREE)


Geamm era sinònim d´escalada. Geamm ara és sinònim de multiaventura ... cadascú a mida que passen els anys posa el seu granet de sorra, allò que més estima, allò  que l´hi apassiona. En Jordi Bladé ens ha fet disfrutar i  conèixer a uns quants de nosaltres els Barrancs i les dues rodes. La No m´hi guipo és una cursa nocturna pels volts de Mataró on disfrutar en la perspectiva de la nit que és màgic. Aquest anys ha sigut popular i una bona part del Geamm hem estat presents. Desde les 9 del vespre fins la una de la matinada, amb sopar inclòs hem disfrutat de valent !! Repetirem.

Ahir 45 bikers van venir acomiadar l´estiu de la millor manera posible, impressionant veure tanta gent il.luminant els camins, pistes i corriols de Mataró i Canyamars.
Donar les gràcies a tots els assistents per nosaltres  va ser molt especial, també agrair el suport de les nostres noies que feien d´assistència amb cotxe.
Salut, bike i nit !!


No hay comentarios: