Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 25 de octubre de 2015

Via "Top-Less" (120 mts, 6c, 6a obligat) La Pastereta, Montserrat (RESENYA DE LA NOCHE DEL LORO)
 
 
Aquest Diumenge teniem la previsió d´anar a fer una via molt xula, la Directa al Cèl però ... per motius ens em de quedar més aprop ... cap problema, tenim MOntserrat !!! Quantes vies tenim en aquest paradís per escalar ... un fotimer és poc, podría ser que entre esportiva i clásica siguesin més de 2000 ... algú ho sap ??

 

(VIDEO RESUM)Una bona proposta per part d´en Bladé, la via Top-Less a la Pastereta. Tot i que és una via curta, bé 120 mts, només pels dos primers llargs, dos llargs de 5 estrelles val la pena fer-la ... o sigui que marxem cap a Montserrat. 
 
 
 
 
Horari d´hivern, horari d´en Ferran, es nota que no tenim a l´Alfredo ... haha !!! Quedem a les 9 del matí amb canvi inclós d´horari d´hiver, o sigui que sería les 10 ... uf ... arribem al Bruc a les 10, esmorzar ... xerra que xerra ... marxem i ens posem a escalar pasades les 11 ... sens dubte horari d´hivern.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fem l ´aproximació i cordades per tot arreu. A la Pastereta trobem una cordada de 3 francesos posiblemnt a la Vilmambar, jà començant el segón llarg. NOsaltres a per la nostra ... a veure que tal.
Aquesta via comença pel primer llarg de la Funció Clorofil.lica i a la segona xapa ... trobem un mur, un gruyere montserrati, rés de placa , caldrà posar-se las pilas i així ha sigut ... un mur de 6a+ preciós, fantàstic on cal posar-se a escalar de veritat i la arribada a la reunío hipercòmode ... allà a disfrutar del que ens queda davant ... el segón llarg de 6c .
 
 
 
 
Cal dir que si el primer llarg ha sigut fantàstic , aquest segón el supera amb intensitat, preses més petites però que hi son, les primeres 3 xapes és deixen fer però de la tercera a la quarta aquí apreta. Potser és que no ha sigut gaire repetida però en Blade s´emporta un parell de presses i el fa caure avall ... llàstima perque feia la sensació que la treuria neta. Tot i així els pasos surtent i és una autèntica joia. NOsaltres al darrera la disfrutem ... el que deiem, els pasos surten però cal pillar-se per que els braços no treguin foc. Iepp ... que parlem d´un 6c !!!
 
 
 
La part d´adalt, un 6a que no et deixa descansar, pasos més finets però on pots descansar en trams concrets. Arribem a la reunió ... uauuuu !!! Tenim per davant l´ùltim llart però decidim no fer-lo ... ens em quedat tant bocabadats per aquest dos llargs que aquest últim , fluixet , el deixem de fer-
Montem ràpel i ... cap a baix !!!!
Via "Top-Less" 120 mts, 6c, 6a obligat
La Pastereta, Montserrat.
 
SITUACIÓ: La Pastereta MATERIAL: 13 cintes ORIENTACIÓ: Oest. ITINERARI: Primer llarg 50 mts, 6a+. Segón llarg 35 mts, 6c, 6a obligat. Tercer llarg 35 mts, IV
Descens: Per la mateixa via.
 
 

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Muy bien,...valla cuarteto!! ummm y en top-less.
Eso si, la hora de quedada..una miqueta tarde!!!

JAUME ORS dijo...

Pues si ... vaya cuarteto, que peligro !!! Cuando repetimos Alfredo ??