Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 10 de octubre de 2015

Via Tutti Fruti (225 mts, 6a) Paret de les Bagasses, Tarradets

 
 
Un llóc preciós en un entorn que fa que la primera vegada que escales aquí et deixi tocat... no hi ha via llarga que oblidis, per la seva escalada, pel seu entorn, per una anècdota, amb qui escales, per aquells que vas conèixer, pel trajecte ... i avui han sigut moltes d´aquestes situacions.
 
 
 
 


(VIDEO RESUM)
 
Per la ocasió som tres cordades, per una banda l´Alfredo, al Jose i en Ramón , una segona cordada, en Marc i l´Ana i la tercera en Ferran i servidor. La via escollida la Tutti Frutti ... una via asequible tot i que tothom diu que està força sobadeta com moltes altres però ... haurem de fer-la per opinar.
 
 
 (Font de les Bagasses)
 
 
El día acompaña molt després, tot i que de bon matí fa fresqueta, 9 graus, a la que comença aixecar-se el día el sol encara escalfa, posiblment arribarem per sobre dels 20 graus. La orientació Sud ens garanteix una bona jornda al sol i així ha sigut ... en maniga curta per aquestes dates tot un luxe.
L´aproximació és un passeig gaudint del que farem, del que escalarem, en 15 minutets estem davant , a esquenes de la carretera, del riu, de la via del tren ... una combinació d´elements que fan que la escalada tingui perspectives diferents, a mida que vas agafant alçada, elements artificials que sempre donan sensacions diferents que quan estas perdut en altres indrets on la civilització queda lluny.
La via la situem ràpidament, la ultima grapa de la xarxa que s´encarrega de protegir la via férrea dels posibles desprendiments de la muntanya i dels rocs que deixem caure els escaladors.
Situada la via, els primers bolts comencem a pujar, a disfrutar d´aquests 225 metres, fins arribar a la feixa on ens durà al nostre retonr.


 
 

 
Una vegada arribem a la feixa, esperem a la resta de cordades .... quedar-se més de dues hores en aquesta feixa, a 225 metres d´alçada, disfrutant dels teus companys, de les vistes, xerrant ... no te preu.!!!!


 
 
 
Una vegada arribem al cotxe anem a fer un berenar-sopar al ´hotel del Lago ... un bon indret amb bones vistes !!!
 
 
 
 
 
 


Via "Tutti Fruti" (225 mts, 6a) Paret de les BAgasses
TARRADETS
 
Com arribar-hi: Hem de pendre de Balaguer dirección a Tremp i avans d´arribar a l´embassament de Tarradets trobem el congost, on trobarem un bon parking on deixar el cotxe. Font de les BAgasses.
 
Aproximació: Del parking, dirección Tremp, pel lateral de la carretera fins arribar al pont que ens permetrà crear el riu. Ara només és qüestió de trobar la nostra via que comença  sobre del túnel de la via del tren i a la esquerra de l´últim pal de la xarxa de protección.
j

2 comentarios:

Alfredo dijo...

Un dia genial..la via guapa, un par de largos mas y seria...wuaaaauu!!
ahhh y gracias por esperarnos en la feixa a los lentoros..

JAUME ORS dijo...

Jaja ... genial y la espera todo un placer !!! Ahora toca repetir !!!