Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 27 de julio de 2003

VILAFRANCA (SECTOR LA FACU)Més de Juliol. Molta calor, potser la hem cagada escollint anar a Tarragona, i més aquest sector que té orientació Sud. Molllttta calor, però les ganes han pogut.

Hem anat tota la colla i per la ocasió hem conegut al "Petal", perdò al "Métal" i la "Ali" i els altres ... els de sempre, en Bleind, el Dani ...


APROXIMACIÓ: De Vilanova i la Geltrú agafem la C-244 cap a Vilafranca, avans d´arrivar a Canyelles, sortim a la dreta per continuar cap a la urbanització "Montaña del mar". Arrivem a l´aparcament i en menys de 15 minuts a peu de paret.
Sector Central (dreta)

Per la ocasió, hem decidit anar al secotr Central, de la dreta, a fer vies fàcils. La Cesca (V+), Anna (IV+), la Tati Conill (V+) i la Montserrat Bardi (V). Totes aquestes vies ben equipades.

Llóc molt xulo però perfecte per anar de cara a l ´hivern !!!

No hay comentarios: