Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

miércoles, 15 de septiembre de 2010

FERRATA DE LA TRONA (TARRAGONA)"aquesta ferrata ... curta però encertada per aquells que es volguin iniciar amb ràpel inclòs"(VIDEO RESUM)


Fem un escapadeta d´un parell de dies a terres de Tarragona i aprofitant que anirem a petar a Siurana fem una aturada en terres de la serra de Prades a fer aquesta curta però maca ferrata just avans d´arrivar al poble abandonat de la Mussara.

Una vegada deixem el cotxe al costat mateix de la carretara al Mas de Joan Pau fem la curta aproximació ja gaudint del seu entorn.Una vegada arrivem a peu de vida i després d´una curta paret d´uns 5 metres fem un flanqueig a esquerra amb una miqueta de pati als nostres peus. Això si ... disfruteu de la pedra en tot moment dons és fantàstica.
Una vegada realitzem el flanqueig arrivem a la instal.lació del ràpel ... i tot seguit un petit pont tibetà per tornar-nos a enfilar i arrivar al final de la ferrata. Potser ... no cal dir que aquesta ferrata al ser força curta és millor que sigui en tot moment un més a més d´una altre activitat ... com després d´una visita al poble de la Mussara o a l´avenç de la Febró al costat mateix.


FERRATA LA TRONA
SITUACIÓ: La Mussara (Tarragona)
DIFICULTAT: Mitjana/Alta DESNIVELL: 30 metres.
HORARI TOTAL: 1 hora 15 minuts.
MATERIAL: Kit ferrata i corda per rapel.lar.
EQUPAMENT: Esglaons, passamans, pont i ràpel.
A DESTACAR: Bona ferrata per iniciar-se
A VISITAR: Serra de PradesOBSERVACIONS:


I així varem fer ... després de la ferrata ens arrivem a la població abandonada de la Mussara amb increíbles vistes a la ciutat de Tarragona i pobles veins.
(LA MUSSARA)... per continuar fins aquesta curiositat com és l´avenç de la Febró ... no us oblideu el frontal fins i tot l´arnes amb l´equip de ferrata dons trobarem al final del recorregut una instal.lació per poder sortir per dalt ... val la pena !!!!... i després de tot això marxem direcció Siurana on descubrirem aquesta escola d´escalada amb tant de nom. Som-hi !!!
FERRATA AVENÇ DE LA FEBRÓ
SITUACIÓ: SERRA DE PRADES (LA MUSSARA)
DIFICULTAT: Baixa / DESNIVELL: 10 METRES
HORARI TOTAL: 2 a 3 hores
MATERIAL: Kit de ferrata
A DESTACAR: Situació indret maquíssim.
A VISITAR: La Mussara
OBSERVACIONS: ... endinsar-se en el mon de la espeleo.

No hay comentarios: