Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

martes, 28 de septiembre de 2010

CÉLLECS (Sector Roques Noves)


Dijous ... com sempre un privilegi poder-se escapar entre setmana per tocar roca i Céllecs ... per anar descobrint els seus raconets que sempre sorpenen. Tornem al sector de Roques Noves per anar fent les vies que ens queden pendents ... sempre estar clar les del nostre grau ... la resta pels immortals ... allà es queden.
(VIDEO RESUM)


(via Toti, 6a)

(via fisureta 6b)En Diego cada día ens sorpren una mica més ... llàstima que hagi començat tant tard, bé com diuen mai és massa tard a descobrir aquest món de sargantanes, si no hagues estat així tindriem un Crhis Sharma català ... estic segur !!!

NOsaltres, en Muré i jo, tampoc ens podem queixar ... si més no disfrutem de valent !!!!(l´esperó, V+)
(en Muré a l´esperó)
Així hem acabat el día coneguent una mica més aquest sector amb vies realment maques, fisures, de regletes, plaques i sostrets ... al nostre Céllecs.


CÉLLECS, SECTOR ROQUES NOVES

(informació i resenyes recullida per en Josep Escoda, Mohawk)APROXIMACIÓ: Deixem el cotxe a l´ermita de St. Bartomeu, d´on arrivarem desde la Roca del Valles i un cop allà agafar la carretera cap a ôrrius. En el moment que aquesta ocmença a baixar, surt una pista forestal a la nostra dreta que ens deixa en 100 metres a l´ermita.
Un cop a la ermita comencem a pujar per una pista forestal barrada amb una cadena, després de tres pujades seguides arribem a unapla, i a la nostra esquerra surt una pista, que seguim sempre amunt, ignorant les dues cruilles amb camins cap a l´esquerra. El final de la pujada és per dins d´un torrent pedregós, ifns a l´ampla pista forestal que hem deixat anteriorment. Pwer anar a Roques Noves, cal seguir-la en pujada, farem una gran corba i a la part superior d´aquesta hi surt un camí a l´esquerra, que en 200 metres ens deixa sobre el sector. Uns 15 minuts.


ORIENTACIÓ: Sud i est.
EQUIPAMENT: Totes les reunions han estat restaurades per parablolts amb anella o químics.
ROCA: Granit, vies tècniques de regletes, amb alguna placa d´adherencia i algun desplom.
ALÇADA: Entre 5 i 10 metres.No hay comentarios: