Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 8 de julio de 2011

BTT TORRES FECSA (BADALONA)


Avui divendres tarda fem una sortideta de "verano azul", vaja, ho demana el cos, una sortideta tranquila per gaudir de les tardes d´estiu i amb bona companyia. Els hi demano a la Esther i l´Alfredo que vui fer el passeig marítim fins les torres de la fecsa a Badalona, hem crida la atenció i com no, ells accedeixen , que macos que son !!!!
(VIDEO RESUM)Sortim de Vilassar i tot seguit agafem el passeig. A trams hem d´agafar algun tram curt de la nacional per tornar agafar el passeig. El passeig per aquestes hores està ple de vida, gent caminant, en bicicleta, corrent, gent preparant les canyes de pesca per la nit, vaja, un formigueig de vida per tot arreu. Arrivem al final del trajecte en una hora, fem un parell de fotos desde un pont que guanya terreny al mar uns cent metres endins amb unes vistes increíbles i tornem al nostre punt d´origen. Un total de dues hores en un desnivell 0 però on la intensitat la poses tu a l´hora de pedalar.
2 comentarios:

Alfredo dijo...

A la orilla del mar..mmmmm que romantico, un paseo xulo para una tarde de verano.
(Parece el titulo de una pelicula)

cuidate

JAUME ORS dijo...

... pues si, habra que repetir !!!