martes, 5 de julio de 2011

BTT PER CAN BOQUET + MURITO DE PREMIA



Com la majoría de dimarts i sobre tot en el bon temps quedem per anar a fer una miqueta de murtio a Premia de Dalt, però aquest dimarts hem quedat una mica avans per fer una ruta amb btt pels volts de Can Boquet, un llóc idil.lic pels seus blocs gegantins de granit, una bona escola de bloc que molts no heu tingut la oportunitat de coneixer i jo us convido a fer-ho. realment us sorpendrà.






(VIDEO RESUM)



Després d´aquest petita ruta amb companyia d´en Bladé i la Eva arrivem al murito on trobem jà una bona colla apretant de debó.

I per acabar de arrodonir la jornada anem a sopar a tocar de platja, allà ens trobarem amb en Munta, en Ferran, en JOsep i la Laura que ens explicaran una miqueta de la seva aventura pels Alps. Així que ... que podem demanar més avui ???








BTT PELS VOLT DE CAN BOQUET


Aproximació: Arrivem a Premia de dalt i direcció la Cadira del Bisbe. NOsaltres agafem la furgoneta i pujem fins adalt per no fer la pujada més forta. Una vegada a la pista principal, prenem a mà dreta direcció la Roca d´en Toni, i avans d´arrivar agafem la pista a mà dreta que ens dur fins la plaça de Can Boquet (sector de bloc), fem la visita, tornem enrera una miqueta i agafem la pista direcció est. Fem una forta baixada, deixem enrera una font i agafem un corriol a dreta que ens torna a deixar a la pista principal, direcció oest per tornar pel mateix camí d´anada.

Durada: 1. 30 minuts.
Dificultat: Baixa.

1 comentario:

Alfredo dijo...

si, es verdad estas salidas de btt y murito..en un dia entre semana te dejan el cuerpo..bien bien bien!!! y si despues xiriguito en la playa es la ginda...

cuidate

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)