Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 29 de octubre de 2011

BERBEGAL. SORTIDA PELS VOLTS DEL CANAL DEL CINCA

Una sortida en btt ben senzilla, sense cap mena de desnivell reseguint el Canal del Cinca que pasa per la població de Berbegal. I com a recompensa aquest petit capritxo de la naturalesa ... o potser estem a la illa de Pacua ??? Va ser que no !!!!


Dons això, deixem la furgoneta a peu de carretera de Berbegal a Monzon just on es creua amb el canal. A partir d´aquí només toca disfrutar del paisatge.Deixem enrera la població de Berbegal i arrivem en aquest indret tot curiós, on trobem una petita edificació en runes al costat mateix d´un "empedrat" natural on l´home antigament haviat fet uns petits canals per recollir l´aigua i desviar-ho a la edificació. Al costa mateix aquest gran bloc de pedra que recorda als de la illa de Pascua.


Ens apropem, disfrutem, el toquem, fem quatres fotos i tornem a marxar reseguint una altre vegada el canal fins tornar al cotxe ... xino xano.CANAL DEL CINCA (BERBEGAL)
APROXIMACIÓ: Agafem la carretera de Monzon direcció Berbegal. Just avans d´arrivar trobem el canal que creua la carretera. Allà mateix deixem la furgoneta. POdem visitar allà mateix un petit tram d´una "calzada romana".


ITINERARI: Prenem direcció oest tot reseguint el canal fins trobar al davant nostra el bloc de pedra. Opcció d´anar més enllà, com no.


OBSERVACIONS: Hi ha senyals que no es pot transitar en cotxe però com anem en bicicleta ...
No hay comentarios: