Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 2 de diciembre de 2011

BANYADORES ... EN BUSCA DELS 6as !!!Avui divendres anem per feina, he quedat amb la Esther pel matí a Banyadores per fer ... si ... per fer un parell o tres de vies, potser quatra, que més dona ... quan hi ha ganes i es tenen un parell d´hores o tres avans de treballar ... quedem per anar a escalar, per que no ????
I a si anat la cosa, un talladet, aproximació ràpida, escalfem en una via i ... caña al cuerpo !!! The fly 6a+ ... pendent per la Esther, no està malament per començar. Un primer pegue, un saque i a la segona cau ... la moral alta. Anem a la veina Feixes ... els gays també poden 6a ... la Ester la tenia pendent i també ... a la butxaca. Tornem al sector Clàsic i anem a la veina de The fly que s´anomena Le mosquit ... 6b+ ... la monto com puc i li dediquem uns quants pegues ... "ahi queda la cosa" ... amb un somriure d´orella a orella.

Marxem ... les 12.15 sortim pitant cap al cotxe que haig de marxar a treballar. És el que te ser una mica fantatic. Gràcies Esther.

No hay comentarios: