Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 22 de julio de 2012

PELS VOLTS DE VALLFORNES (CÀNOVES)


Bé, com estic solet aprofito Diumenge matí per fer una escapadeta pels volts de Vallfornés. L´embassament, el Castanyer de Can Cuc, l´hotel que han fet nou a Can Cut, la ermita de San Salvador ... un passeig de cap a 3 horetes ... per estirar les cames.CÀNOVES (VALLFORNÉS)


(1. Cànoves 2.Róc Fité 3. Embassament de Vallfornes 4. Torrent d´en vaga de Can Cuc 5. Castanyer de Can Cuc 6. Casa Can Cuc 7. Ermita de San Salvador 8. Veinat de San Salvador)


SITUACIÓ: Cànoves (Valles Oriental) RUTA: Uns 15 kilòmetres aproximadament. Sortim de Canoves direcció l´embasament de Vallfoernes (indicacions). Arrivem a l´embasament i el reseguim fins al final, on trobem una desviació a mà dreta direcció el Castanyer (indicacions). Després de 3.5 kilometres de pujada trobem un camí a mà esquerra amb rétol indicador del Castanyer i la Casa del Bosc (casa rural). En poc més de 1 minut arrivem al Castanyer. Tornem enrera per tornar agafar la pista principal in continuem pujant. Deixem una camí a mà esquerra amb forta pujada per començar a suavitzar molt el camí direcció sud, deixem una camí que treca a mà esquerra i tot seguit arrivem a la casa de Can Cuc. La vorejem per la seva esquerra i continuem fins arrivar a la ermita de San Salvador (al tanto amb la cadena). Tot seguit, i sense deixar la pista principal en cap moment, en clara baixada, creuant el veinat de San Salvador fins arrivar a la pista principal que ens durà a Cànoves.

No hay comentarios: