Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 21 de septiembre de 2012

ESPORTIVA AL GRAU DELS MATXOS


Avui quedo amb en Munta per tibar una miqueta. Anem als Matxos dons encara que, visquent molt aprop encara no coneix aquests sector que cada vegada agradant més.
I la veritat és que si, l´equipament, el tipo d´escalada, tot i sent arenisca agrada i ... molt !!!!
Així que anem per feina, comencem per escalfar, sobre tot per la part que hem toca amb un V+ per anar pujant per la escala de graus fins arrivar a la Via de l´Aina, un 6b+.


Així que cauen la Xirimiri V+, una via maca per començar i com no disfrutar. continuem per la veina de la dreta, la Andrex 6a també molt xula on la complicació és a la sortida i en superar un petit sostret. Marxem a fer la Enderrocs Puigdomenech 6a+, també molt maca i acabem amb la via que va obrir en Xavi, la Via de l´Aina, 6b+. Aquí jà toca posar-se les piles i en Munta al segón intent se la treu ben neta i disfrutatn ... jo, bé, la propera segur que cau.Tenim el temps justet i deixem moltes vies, esta clar per la propera vegada que molt aviat tornarem.

1 comentario:

Alfredo dijo...

Oleeee..os pega el sector GRAU DELS MATXOS..mmmm maxotes!!

cuidaros...ññññ