Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

viernes, 30 de noviembre de 2012

SOMONTANO en bicicleta. Ruta 1 (Lagunarrota-Berbegal-Peralta)Avui arrenco un nou projecte, vaja, que tot no sigui escalar i com ara no puc fer-ho gaire dons li fotarem canya a la bici. 
Aprofitant la meva estada al somontano, que millor manera de coneixer aquesta meravellosa terra que donant-li als pedals ... i així comença tot.


La meva intenció és recorrer tot el somontano en bicicleta, la seva totalitat de 56 municipis. Entrar al seus nuclis, visitar com no la seva esglesies, monuments ... quina millor manera de empapar-se de la esencia de tots els seus pobles.

I per començar, suau, aquí tenim la primera ruta pel sus de la provincia, tres poblacions com a Lagunarrota, Berbegal i Peralta amb els seus miradors excepcionals. Res, ara toca disfrutar de tot plegat !!!

La primera sortida desde el mirador del poble de Lagunarrota on podem verure al fons el poble de Berbegal.Una vegada arrivem al poble de Berbegal ens enfilem fins adalt on podrem disfrutar dels tres miradors.


Tot seguit fem una foto a la seva esglesia ben situada al centre de la població.


També cal destacar l´arc de l´hospital.
Tot seguit ens enfilem direcció la població de Peralta de Alcofea on també visitarem el centre, la seva esglesia i la ermita de San Juan ... maca de debó.

I així acabo aquest primer contacte amb ... la bicicleta i aquestes tres poblacions, ara tocarà preparar la segona ruta.
RUTA 1 (LAGUNARROTA-BERBEGAL-PERALTA DE ALCOFEA) No hay comentarios: