lunes, 28 de enero de 2013

Via OLGA-FRONTERA (235 mts, V+) Serrat del Poll


 Avui Diumenge marxem cap a Alòs de Balaguer a fer la Olga-frontera ... una via maca de debó per porta aquells que es van endinsan en la via llarga, i així és el cas d´en Jaume ... el farem disfrutar, estem segur, sempre que el temps ens hi faci un cop de mà.
Quedem on sempre, al forn de pa de Artesa de Segre, on allà sempre fem el nostre camp base entre croisants gegants i coques de tots els gustos. Xerradeta ... i marxem. No correm ... dons ha estat plovent i encara que el día s´ha obert hem de deixar que el rocam s´aixugui.Una vegada arrivem al parking després de recorrer la pista paral.lela a riu segre tenim companyia d´un parell de cordades. Uns per davant, però que ens han deixat companyia del seu Bulldog francès i l´altre parella ... més endavant ens adelantaran al mig de la via.
Els dos primer llargs els fa en Jaume que jà esta paint això de fer de primer i no s´ho repensa gaire i fins i tot es permet l´art de posar algun cacharriki ... com disfruta !!!
El tercer i quart llarg hem toca el plaer de fer-los jo, sóc un privilegiat de fer el tercer, el llarg estrella d´aquesta via, una placa excel.lent i fantàstica, amb ambient inclòs i vistes a tot arreu. El quart ... més delicat amb ambient alpí tamb és per disfrutar però s´ha d´anar amb conte.


El cinqué i el sisé llarg és per la Esther, dos llargs on, potser el grau baixa una miqueta peró molt disfrutons amb un final maco, tant pel pany de paret final com per les vistes desde el cim, tot un premi per gaudir al màxim.


Ara, només toca fer una pauseta i fer un ràpel desde un arbre d´uns 40 metrs per continuar fins al riu, pendre les pasarel.les i arribar al cotxe. Una jornada fantàstica ... molt i molt recomenable !!!VIA OLGA FRONTERA (235 MTS, V+)
SERRAT DEL POLL (ALÒS DE BALAGUER)

1 comentario:

Alfredo dijo...

De momento Esther nos gana con las repeticiones de la via, eso si le vamos a cambiar el nombre,,
Via de la Esther o
Via del GEAMM

cuidaros...ññññ