Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

domingo, 15 de abril de 2012

VILAPASSEJADA A LA TORRASSA DEL MORO


La nostra primera sortida Vilanimal, batejades com a VILAPASSEJADES a sigut tot un éxit.  Unes 30 persones i cap a 20 gossos han sigut els protagonistes de la jornada, tots ells disfrutant de l´entorn.

La veritat és que veure tots els gossos tots plegats és un tot un plaer, tant per ells mateixos com per els seu propietaris ... gràcies a tots ells !!!!


TORRASSA DEL MORO
(LLINARS DEL VALLÉS)

ITINERARI. Sortim de la ermita del Coll a la urbanització de S. JOsep que pertany a la població de Llinars del Vallés. Prenem la pista genera direcció sud, passem la cantera i tot seguit prenem el desviament a la esquerra on trobem la indicació de Torrassa del  Moro. Seguim amunt per la pista fins trobar un desviament a mà esquerra, on també trobem la indicació de la Torrassa fins arrivar a peu de la contrucció.

No hay comentarios: