domingo, 22 de abril de 2012

Clot del Boixar (Agulla Si-Pan)


Tornem cap a MOntserrat, al Clot del Boixar un llóc que s´està posant força de moda. Aquesta vegada som l´Ana, en Marc, en Xavi jo ... servidor.
Quedem al Bruc, per esmorzar una miqueta ... això que no falti.


Aquesta vegada ens anem a enfilar a la Agulla Si-Pan, bones vies de continuitat amb una llargada considerable ... al lloro amb la mida de les cordes ... 70 com a mínim.













CLOT DEL BOIXAR
(MONTSERRAT SUD)


Aproximació: Desde el Bruc, prenem el c. arrer de sota la escola. Prenem la pista direcció Can Salses fins que arrivem al torrenc sec que s´anomena torrent del Tambor. Començem a caminar direcció nord les parets hi a la poca estona ens desviem a mà dreta pel torrent del Boixar. Seguim marques de color vermell fins arrivar a una bassa d´aigua. Ara agafarem el camí amb marques blaves que ens duran fins les vies. Uns 20 minuts. Una vegada arrivem a la roca del Boixar, nosaltres resseguim la base de la paret per la seva dreta fins arrivar a l´últim sector


4 comentarios:

Anónimo dijo...

Hola,
¿No hi han restricción en aquesta zona fins Maig?

JAUME ORS dijo...

NO ho vaig mirar però hem van dir que no i de fet està ple de gent aquest dies que hem anat. De totes maneres ho miraré per estar segur. Avegades et deixes arrosegar per la gent i ... pasa el que pasa. Gràcies de totes maneres.

Alfredo dijo...

Ehh ehhh menos deportiva y mas via larga..
Si es que Montserrat no se acaba.

cuidaros..ññññ

JAUME ORS dijo...

... tienes razon, a ver si me apunto el domingo !!!! Abrazos.

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)