domingo, 19 de julio de 2009

BARRANC RIU GLORIETA (PRADES)

(VIDEO RESUM)




JULIOL 18/19 2009. SERRA DE PRADES. Com a referencia la Mussara, és un paradís per a la pràctica de qualsevol esport d´aventura ... escalada, barranquisme, espeología ... i si no la escusa perfercta per deixar-se perdre per cada racó d´aquesta geografía.
Salanques per Setmana Santa va ser la última sortida en grup del GEAMM. Avans d´agafar les vacances d´Agost i que els la penya GEAMM prengui camins diferents hem decidit fer aquesta sortida multiaventura ... a la Serra de Prades.




(MAS CARET, Casa rural, Farena)
Per la ocasió som: en "Tutu", la Bàrbara, la Montse, en Sergi, en Gorka, la Jéssica, en Jaume, en Jose Luis, en Jordi, la Eva, en Marc, la Susana, l´Alex, la Estefanía, en Tito i la Sandra, la Lluisa i l´Alfredo i en Sergi i la

SITUACIÓ: Farena (Serra de Prades). Casa rural Mas Caret.

ACTIVITATS:
Dissabte matí: Ferrada de la Trona
Dissabte migdía: Avenç de la Febró
Dissabte tarda: Escalada a Mont-Ral
Dissabte nit: Sopar i audiovisuals
Diumenge: Barranc al riu Glorieta

La jornada de Diumenge estara centrada tot el día a fer el barranc del riu Glorieta, situat al mateix Mont-Ral. Sortim direcció Mont-Ral i allà mateix deixem els cotxes a peu del camp de Futbol.


Amb la il.lusió que descriuen els nostres ulls agafem tot el material i fem l´aproximació fins el riu. El riu Glorieta brolla de sota terra, o sigui que el primer tram el fem sense gens d´aigua fins trobar el primer ràpel amb aigua. Ara ja no deixarem de tocar aigua fins el final del Barranc. Racons espectaculars i salts increíbles farà d´aquest barranc una experiencia única per molts de nosaltres !!!











Fins la propera !!!


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)