domingo, 4 de octubre de 2009

MAGDALENA SUPERIOR, VIA DOC. ANTON (V,AO, 135 mts.)


Diumenge día 4 de octubre, vaig tindra la sort de poder compartir una nova jornada d´escalada amb el companys del nou curs d´escalada en roca que ha organitzat el GEAMM. Per la ocasió, amb en Jaume i l´Arnau. Quins dos nous craks !!! ... i per sobre de tot molt bon rotllo i diversió.(VIDEO RESUM)

La via escollida per ells dos i jo la "Doc. Anton" a la Magdalena Superior. Després de breus explicacions dels monitors ens posem en marxa. L´aproximació que era un exercici de orientació va ser un éxit, cap mena de problema i en un no rés jà estavem a peu de via.
... quina bona pinta que fa això !!!!
Fem un breu repàs de totes les maniobres i ...
... voleu fer de primer ???

Els ulls d´en Jaume i l´Arnau m´ho diuen tot. Siiiiiiiiiiiii !!!!!
(primer llarg)
L1: (18 mts. 2 xapes)El primer llarg, sense cap mena de dificultat però nomes dos xapetes és per l´Arnau, per a continuació en Jaume fer el segón. L2 (28 mts. 4 xapes) Aquest segon llarg sense dificultat, tot recte amunt el fa en Jaume
Les reunions perfectes, això si, haurem de practicar tots tres una mica més el tema de les cordes.
Quin lio Deu meu !!!! ... això si, amb paciencia que és la mare de la ciencia, ens ensortim !!!
L3 (30 mts. 11 xapes) L4 (28 mts. 14 xapes) L5 (26 mts. 5 xapes) Els seguents llargs son per mi, dons son una mica rarets. La qüestio és poder salvar un parell de sostres per la dreta i axiò fa que siguin pasos una mica complicadets però ens ensortim sense cap mena de problema.

(tercer llarg)
(quart llarg)

... quines vistes oi ????

... l´alçada encare fa una mica de respecta però ens comencem a deixar anar i mirem tot l´entorn increíble que ens ofereix Montserrat.

(vistes a S. Benet)

Anem per l´últim llarg i arrivem adalt del cim, foto de record i anem a preparar els ràpels, el tema és no vaixar la guardia devant l´éxtasis.


En un principi son 2 ràpels de 30, però quan una vegada arrivem al segón ... la veritat és que la reunió no hem fà gaire gràcia, un pel rovelladetes no, molt rovelladetes !!!
... que fem ???
Ens arrisquem i deixem caure les cordes aveure si arriven a terra i així és. O sigui que al final fem un ràpel de 60 metres fins arrivar a terra.

Ara si que podem dir que hem fet la via !!!!!
Felicitats Jaume i Arnau per entrar en aquest fantàstic món de les alçades i sensacions !!!!

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)