domingo, 20 de enero de 2008

ESPORTIVA A OGASSAEl municipi d'Ogassa, adscrit a la província de Girona, està al bell mig de la comarca del Ripollès. Limita amb els pobles de Ribes de Freser, Pardines, Vilallonga de Ter, Camprodon, Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Campdevànol.El seu caràcter totalment muntanyós fa que la seva altitud respecte al nivell del mar oscil·li entre els 2.035 m de la muntanya de la Taga i els 800 - 900 m de les fondalades que hi ha a la part baixa del municipi.


Ogassa


Això si com cada sortideta a escalar, que no falti un bon esmorzar, així que només arrivar a Ogassa anem al bar del poble a fer un bon àpat. Tot seguit marxem a buscar els sector d´escalada. Nosaltre anirem al sector de la "Cantera" on trobarem vies asequibles al nostre grau. Bona orrientació per escalar al mes de Gener, amb maniga curta i fisn hi tot sense. Yuujuu !!!!
Deixarem al cotxe al parking a peu de carretera i tot seguit en menys de 20 minuts arrivem a peu de vies.

(les ressenyes les trobareu al bar)


Una vegada a peu de vies després d´escalfar una miqueta ens posem en acció fen vies asequibles.Ha sigut un fantàstic día d´escalada amb molt bona temperatura i bones vies.

2 comentarios:

Montse dijo...

Genial que hagueu compartit la vostra experiència!!
La informació de les ressenyes ens seran molt útils, GRÀCIES! ;)
A gaudir de l'eskalada!!!

Esther Gines dijo...

Genial, les ressenyes!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)