Seguirem el camí, amb tu, al teu costat. Seguirem cultivant aquesta amistat que ens ha fet estar aquests últims 4 anys tan units. Seguirem buscant el cel, els cims, i les aigües. Seguirem frisant per descobrir grans aventures i paratges, per saber que a certs llocs només s’hi pot arribar amb milions de ganes de viure. I et durem més que mai als nostres cors, Mure

sábado, 26 de septiembre de 2009

... PROJECTE A OSCA.Aquestes vacances, després de la nostra estada a Osca, hem decidit recuperar la casa del nostre avi. Això suposa fer una reabilitació a tota la casa dons ho demanava urgentment. O sigui ... que tocara una mica d´esforç, una mica de sacrifici durant una temporadeta de escalar menos ... i treballar una miqueta més els caps de setmana a la casa, però el premi serà tindra una vivenda en un marc magnífic com és estar molt aprop de autentiques zones de escalada com Riglos, Rodellar, Vadiello, Alquezar i ... sorprenenment per a mi, descobrir que a toca de la casa nova podría arrivar a equipar alguna coseta.


La zona, més concretament situada entre Barbastro i Monzon, és una zona de secà (vid denominació d´origen de Somontano), però tranformada pels canals, ara noves zones de ragadiú on podem trobar fins i tot arrosals.

Respecta a la geografia, tota ella curiosa, el poble està situa en una meseta on domina tot el plà, amb bones vistes a tot el Pirineu (gaudir de les increíbles vistes de Ordesa) podem trobar desde uns blocs peculiars de 8 a 10 metres, d´una mena de arenisca (s´ha de selecionar una mica) fins a una mena de placas tombades super curioses, que poden fer més de 40 metres, però fàcils de escalar (III grau) que és podríen equipar com a escoles per la aprenentage de la escalada, fins i tot per via llarga. (sortirien vies de dos llargs)


... o sigui que la motivació és doble !!!

No hay comentarios: