miércoles, 21 de julio de 2010

ROCÒDROM DE CANET DE MAR

Aquest Dimecres farà força calor o sigu que si volem escalar una miqueta haurem de quedar d´hora.

A les 9 del matí, l´Ana i jo estem jà a peu del roco de Canet ... bé ... buscant la sombra sota el desplom. El desplom ??? Dons si ... com és la única cara que fa ombra ... farem el desplom !!!

Bé ... només dir-vos que la deixat asequible sino ... mireu !!!!



ROCÒDROM DE CANET DE MAR


SITUACIÓ: Sortida per la Autopista, baixar cap a mar, agafar mà dreta i jà es pot veure. Seguir indicacions a mà dereta.
ACCÉS: LLiure. Possibilitat d´escalar de NIT doncs hi ha instal.lació de llum que funciona amb Fitxes: a comprar a l'ajuntament, 1€=1fitxa=1hora de llum, s'ha de presentar el carnet de federat o el de soci del GEC).
ORIENTACIÓ: Totes.
ALÇADA: 12'40 metres i 120 m2. 16 Vies. Desplom: 3'50 mts.
MATERIAL ROCÒDROM: Monolit de resina exterior. Desploms, plaques, diedre, aresta i fisures.
OBSERVACIONS: Possibilitat d´aparcar al costat del rocòdrom. Bancs i taules, Papereres, una petita aixeta (aigua no tractada), il.luminació nocturna. La platja queda a 10 minuts. La zona, al parc de Vilaflora, es tranquila i practicament sense transit..SISPLAU: L'acces al rocodrom de Canet es lliure, ajudeu-nos a mantenir-lo com està. Si veniu amb gossos penseu que sovint hi ha canalla, procureu que facin les seves coses fora del recinte, hi ha espai de sobres. Si sou fumadors, sisplau, no tireu les culilles a terra

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)