martes, 2 de noviembre de 2010

MALANYEU, Via Francesc Suñol, 85 mts, 6a

Avui dimarts ... farem baixar els moniatus i les castanyes grimpan per aquestes parets tant meravelloses de Malanyeu. Marxem de la ciutat ... com no ... patint una mica de les cues i el nerviosisme d´aquells que marxen a treballar però no ens posem nerviosos ... ens escapem !!!


(VIDEO RESUM)

Arrivem a Malanyeu ... sinònim de pau i tranquilitat ... la via escullida la Francesc Sunyol. Aquesta serà la primera via llarga on en Diego es trobarà sol a la paret i haurà de decidir per si mateix ... una nova experiencia !!!



Una vegada a peu de via preparem tot el material i repasem les maniobres ... cap problema, tot en ordre ... ens posem en marxa !!!!

L1 (25 mts, V) Aquest primer llarg tot recte sense cap mena de dificultat i ben asegurat ens portarà fins la primera reunío penjada a tocar d´un replà que ens queda a mà esquerra.



(... en Diego al primer llarg)

L2 (30 mts, IV+) Aquest segón llarg és un pel raret . Sortim a mà esquerra per tot seguit, en placa anar recta amunt fins arrivar a la reuníó molt còmode ... un luxe !!!!



L3 (6a, 30 mts). Sortim a mà esquerra directament a buscar el pas de la via, un 6a. Una vegada arrivem jo l´ataco per la seva dreta i es deixar fer força bé. Una vegada superat amunt a buscar el final de via i ... el descens per la mateixa via.




Una vegada disfrutem de les vistes i intercanviar impresions d´en Diego de la seva primera via llarga sol, vaja, sense companyia iniciem el descens.


VIA FRANCESC SUÑOL, 6a, 85 mts.

1 comentario:

Alfredo dijo...

yo, ya no se como decirlo, prohibido escalar entre semana!!
asi estas que puedes con todo..
felicidades a los 2 por la via.
cuidaros

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)