sábado, 15 de enero de 2011

VILANOVA. ESPORTIVA A LA FACU

Ens escapem cap a Tarragona però dissabte fem una aturada aquesta escola aprop de Vilafranca, més concretamenta a "La Facu". Amb una bona orientació a l´hivern i una aproximació comode, fà que poguem aprofitar la tarda amb poques hores de sol. Árrivem a les 13.00 , dinem una miqueta al parking i ens apropem tot seguit a les parets.






Deunidó la gent que hi ha, a peu de via s´ha de demanar permís per pasar però sempre el bon rotllo és present.


(via de la Carme, V+)




Alla la nostra intenció és anar a fer la via de la Carma, un V+ força maco, amb un parell de sostres elegants ... que fan d´aquesta una de les vies més maques d´aquest sector. De totes maneres ... de V+ és queda curt, toca el 6a, de ben segur ... que dieu els que la heu feta ???







Tanbé cauen unes quantes més a destacar la Tati Conill amb el grau concentrat a la sortida també molt interesant .. i ara, recollir material i marxem a pasar nit a Cornudella del Montsant, que sense saber-ho ni voler-ho ... ens espera una sorpressa ??? ... veieu el video.









LA FACU (VILANOVA)


ACCÉS: Des de Vilanova o desde Vilafranca prenem la C-15 i abans a la població de Canyelles veurem la indicació de la Facu com a escola d´escalada. Només caldrà seguir les indicacions fins arrivar al petit parking on deixem el cotxe.


APROXIMACIÓ: Prenem el camí direcció les parets. Passem per una finca amb una casa on el camí fa un gir a la dreta de 90 graus. Nosaltres ... a la esquerra direcció una torre d´alta Tensió. Per darrera de la torra agafem una pista a mà esquerra i en pocs metre prenem un corriol a la dreta que s´endinsa al bosc. Passem pel costat d´una hipica i ja .. amunt a les parets.






(ressenyes del llibre "Barcelona y alrededores" )




No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)