miércoles, 24 de agosto de 2011

ESCALADA A VALLDANEU (AIGUAFREDA)


Dues subvencions de la diputació de Barcelona han fet posible el reequipament d´aquest sector d´escalada situada sota la esglesia de Sant Pere de Valldaneu ... gràcies a la diputació i als reequpadors !!!

ACCCES: Vingen de la Garriga, entrem a la població de Aiguafreda. Una vegada entrem agafem com si volguesimm tornar direcció Granollers, però quan creuem per sota de l´autovia no ens reincorporem i pujem amunt cap a la estació de tren. La deixem enrera i agafem direcció la Ermita de Sant Pere de Valladaneu. Just avans d´arrivar trenquem a mà esquerra i tot seguit deixem el cotxe en un petit parking a mà esquerra. Caminant avall agafem el primer corriol a mà dreta i deseguida veurem "cordes fixes" que ens durà a peu devies.

I així és, dimecres i som en Xavi, la Eli, en Muré, en Xavi, jo i l´Andreu i el seu fill de ... 6 mesos Guillem, Arnau ??? quina memoría !!!! Perdona`m Andreu !!!






(cordes fixes per la proximació ... quin luxe !!!)






Aquest sector amb orientació est, perfecta per les tardes d´estiu i els matins d´hiver. Les noves reequpacions i suposem que la equipació de vies noves fan d´aquest sector una magniífica escolar per aquells que comencen a obrir de primer dons ... lal cantitat de parabolts és fins i tot ... exagerat !!! ... però ... això fà que sense saver el grau de les vies pugis probar sense por. De totes maneres els graus que predominant son baixos. De totes maneres felicitar als reequpadors i com no a la diputacio de Barcelona per la subvenció. Gràcies !!!














Una jornada ben aprofitada i més quan es descobreixen sectorns nous ... que sempre s´agraeixen !!!



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)