domingo, 13 de mayo de 2012

GEAMM AL TAGAMANENT


A l éxtrem occidental del Parc Natural del Montseny es troba el Parc Etnològic del Tagamanent. El turó del Tagamanent que amb la seva característica silueta delimita les pastures muntanyenques del pla de la calma i l´estret engorjat del Congost.

Allà hem marxat tota la colla del GEAMM per pasar una jornada especial, per una banda recordar al nostre JOsep i una segona aprofitar la estada en aquest paratge per participar del circuit d´orientació fixe que allà es troba. En Tutu i en Munta es han donat la oportunitat de coneixer ... aquesta prova que últimament està molt de moda ... ha sigut divertit !!!



Una vegada ens trobem tots al parkin a tocar de la casa de Bellver allà mateix comença el circuit. Som una bona colla, fins i tots els petits col.laboran de la jornada.




A la poca estoneta ens trobem amb aquesta maravella de casa que més d´un de nosaltres diu ... podriem fer-la casa nostres, us imagineu tots vivint aquí ??? Una mica d´hort, unes gallines, ovelles, cabretes i muntanya !!! Perqué no ... fem una patada a la CRISIS I AL CONSUMISME !!! Que fàcil és somiar.

Continuem buscant les fites i així anem fent pasar les agulles del rellotge plàcidament i com no disfrutant en tot moment de la companyia de tots nosaltres i de les increíbles vistes.

I així arrivem al final del recorregut per finalitzar amb un bon dinar de germanor al costat de la casa Bellver. Aquesta masia forma part del Parc Tecnològic del Tagamanent i on es pot trobar tot tipus d´informnació sobre possibles rutes, itineraris i llocs d´interés per visitar la zona. També hi ha servei de bar i restaruant. Al costat mateix, en una bona esplanada fem el dinar.

Després de passar una bona estona menjar i rient fem un petit record pel JOsep, una sencilla fita de pedres on cadascú de nosaltres hi posa una mica de cadascú simbòlicament en una pedra, una sobre l´altre, així de sencill.

I així acaba la nostra jornada, cadascún de nosaltres tornan  ... unas cap a Mataró, d´altres a la Garriga, S. Maria Palautordera, Rellinars ... cap al nostre gran petit pais com és CATALUNYA.


TAGAMANENT

ACCÉS: Desde la població del Tagamanent que accedim per la C-17. Allà només cal seguir les indicacions del Pla de la Calma-Tagamnent per una pista asfaltada.

1 comentario:

Alfredo dijo...

Muy bien Jaumet.,..
Para ti Mure.,.

cuidaros..ññññ

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)