sábado, 2 de junio de 2012

GEAMM ... a Rodellar !!!



Un altre cap de setmana d´aquells que no s´obliden, no només per la estada en aquest llóc tant espectacular com és Rodellar, si no també pel caliu que hem arrivat a asolir tots plegats. Conviure en aquesta societat no és fàcil, tot el contrari, és realment difícil però ... no és el nostre cas. Aquest dies hem tingut la sort, la gran sort de conviure ham gent que no coneixiem, i d´altres que alguns coneixiem poquet i ... que hem de dir, que ens han aportat molt de bó. Si el GEAMM és una gran família, ara ho segueix sent però encara més gran. Gràcies a tots.

Bé, aquí teniu 3 videos resums del que ha sigut aquest cap de setmana, molt intens plena d´activitats com escalada, barranquisme, ferrates.




(VIDEO RESUM JORNADA GEAMM)



(VIDEO MALDITA CODICIA 7C+, PROJECTE D´EN MARC)



(VIDEO FERRATA VIRGEN DEL CASTILLO)


El camp pase el varem realitzar al Camping "El Puente" al mateix Rodellar, un llóc tranquil on trobem tots els serveis. Furgonetes, tendes i un bungalow per la Familia d´en Iago i la Carol. En Cristian i la Sonia varen fer camp base al refugi Kalandra ... molt recomenable !!!!

Bon rollete, bons esmorzas, de forquilla i ganivets, sopar de germanor i bones  exerrades de sobretaula explicant anècdotes de tota mena ens varen estar amb el somriure tot el cap de setmana.


















Una bona colla dissabte varen decidir fer una barranc ... uf !!! més de 10 hores en remull però amb la satisfacció d´haver disfrutat de valent, encara que a l ´endema l´esforç físic es deixava notar.








També varem tindre temps per fer una Ferrata, la Virgen del Castillo.  Una ferrata fàcil però amb un parell de sectors força aeris on disfrutem de valent. Allà tenim la sort de coneixer un grupet de Barbastro on petem la xerradeta. Final de ferrata la Ermita del Castillo desde on podem veure la resta de la gent al fons de la vall, a tocar del riu.  Esportiva als sectors Maldita Codicia, al sector del Castillo, a sota la Ermita, Rigole ... varem deixar unes quantes vies a la nostra llista de vies realitzades.















Després de dues jornades, Diumenge a la tarda comencen a desfilar de retorn cap al nostre petit país però el que és segur que hi tornarem !!!1

RODELLAR (OSCA, SIERRA DE GUARA)






GEAMM ... UNA MANERA DE VIURE !!!!!

9 comentarios:

Unknown dijo...

Ets un crack dels blogs Jaume!! Un finde com pocs, vam disfrutar a tope i sort que el dia ens va respectar! S'agraeixen aquests videos, son molt bons records! Una abraçada i visca el GEAMM!!! xD

Alfredo dijo...

Ostrasss!! como me hubiese gustado estar con vosotros..por lo que se ve y contais os lo pasasteis genial

Ahhhh gracias por la fita..todo un detalle, veo que el cursillo de fitas a sido un exito,,jejeje

cuidaros...ññññ

Sergi dijo...

molt be Jaume,molt guapo.
Sergi.

Sergi dijo...

Molt be Jaume,
molt guapo.
Sergi

Sergi dijo...

Molt be Jaume,
Molt Guapo.
Sergi.

Sergi dijo...

Molt be Jaume.
Molt guapo.
Sergi.

JAUME ORS dijo...

Dons si, un cap de setmana increíble !!! Tinc ganes de tornar-hi jà !!!

Ther dijo...

Que guai!! quin cap de setmana tan genial que vem passar!! Tiuussssss!! us estimuuuu!!! jaja! algú ho havia de dir!
Ther

JAUME ORS dijo...

Gràcies Esther ... jo també us estimo a tots !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)