miércoles, 14 de agosto de 2013

ESCALADA A TARTAREU ... ROMERIA GEAMM



D´aquells cap de setmana per catalogar de GEAMM ... una manera de viure. I és així ... això és una manera de viure, compartir un cap de setmana d´escalada però per sobre de tot, estar junts.


Potser cada vegada ens costa més ajuntar-nos, han hagut molt canvis, per temes de feines o per altres però quan ens ajuntem ... tot segueix igual.

Arriva divendres i tots ens arrepleguem a S. Llorenç de Montgai on farem nit. A l´endamà, esmorzem i tot seguit marxem cap a Tartareu, un llóc espectacular on ens trobarem amb la resta de la colla.





La orientació d´aquest sector és mot bó per dies de calor dons apartir de migdiía la ombra guanya terreny i fa que s´estigui de conya tot i a primera hora sembli que tingui que caure un xàfec però no ha sigut així.
Deixem els cotxes a peu de pista i ens enfilem cap a peus de vies. Poc menys de 10 minuts i jà estem adalt.






Avui son d´aquells dies que escalar no ho es tot. Els petits cada vegada van agafant protagonisme en tots els aspectes i d´aquí quatre dies jà ens obrirant les vies ... segur.





Les vies maques i els graus ... de tot una mica, un parell de V+ i ... cap a munt !!! Un 6a+ i el vei de 6b son els que més ens crident l´atenció. Però vaja, com sempre els graus no és el més important ... aquí tenim un bon reportatge del que ha sigut la jornada. Roca i més roca !!!!

































Ja avançada la jornda tornem cap a S. Llorenç de Montgai on acabem el cap de setmana petant la xerrada a la terraça del bar del poble ... que més es pot demanar ????








ESCALADA A TARTAREU
(resenyes LLEIDA CLIMB
Pere o d´donovan $ Dani Andrada)





APROXIMACIÓ: Hem d´arrivar a la població de Ós de Balaguer per a continuació direcció Tartareu. Avans d´arrivar al poble trobem una pista a mà esquerra que agafarem. Segons la paret o el sector deixarem el cotxe més amunt o avall. 






2 comentarios:

Ana dijo...

Jaume, com sempre molt bé la teva piada. Per mi tornar a Tartareu era un repte i crec que el puc considerar superat. Gràcies a tu i a tots per un fantàstic dia que se`m va fer molt curt.

Alfredo dijo...

Que wuaysss!! lo de menos la escalada..quin futimen de gente y los petits GEAMM adelanteeee!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)