jueves, 31 de julio de 2014

Via "Formigaz, 135 mts, V+ obligat" Cavallers

 
 
Avui farem el nostre primer tasta a Cavallers en via llarga. HI ha moltes ganes perque será la nostra primera vegada que visitem aquest indret ... l´ambient d´alta muntanya i el granit serà una combinació ... explosiva !!!
 
 
La via escollida és la Formigaz ... el seu nom bé donat per la qüantitat de formigues, tantes que fins i tot pujant per la corda ... i com no pels peus, per les mans ... per tot arreu !!!
 
 
L´aproximació tot un luxe. Deixem el cotxe a l´ultim parking i accedim adalt de la presa per la seva dreta. Una vegada adalt ens situem a la dreta de la gran cascada. Pujarem fins a unes de les casetes que hi ha a l part superior per acontinuació pujar per la dreta, i baixar per la seva esquerra fins a peu de via.
 
A mida que agafem altura disfrutem en tot momento de les vistes cap a la pressa i les vistes a totes les aguelles que envoltent aquest bassalt d´aigüa d´un blau intens.
 
 
 
Ara només cal disfrutar de les plaques insultatns que tenim per davant on l ´adherencia serà present a tota la via, un V+ obligat de debó que només trancarà la rutina un parell de sostrets a l´últim llarg.





Cal dir que la via et posa les piles, tant per la adherencia i la absencia de mans com la distancia entre assegurançes on no hi ha posibilitat de protegir cap pas tot i que ... son V+ no sostinguts però ... augsggg.






Via Formigaz (135 mts V+ obligat)
Cavallers, Vall de Boí
 
 
 
Aproxiació. Deixem el cotxe el més adalt posible, a tocar de la pressa de Cavallers i  si podem a l´ultim parking millor que millor. Allà agafem el corriol de la dreta que ens dura amunt de la pressa. A la dreta tenim una gran cascada. Pujarem per la seva dreta fins creuar-la per dalt i tornar a baixar per la seva esquerra fins a peu de via. Via: 4 llargs on caldra només 6 cintes i reunions. Descens. Rapel.lant per la mateixa via.



No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)