domingo, 26 de noviembre de 2000

ESCALADA A BANYADORES (CABRERA DE MAR)

(RESENYES SECTORS) http://esportsdom.com/






SITUACIÓ: Situada al Maresme presumeix de ser una escola molt aprop de la ciutat de Barcelona, i el més evident, és el sol que escalfa la seva façana litoral que permet escalar còmodament en els dies lluminosos de ple hivern. Les vies son curtes i esportives buscan la dificultat, encara que també predominan les fàcil per iniciació.

ACCÉS: Arribem a Cabrera de Mar desde la autopista C-32 pujant per Vilassar de Mar. A l´entrada de Cabrera trobarem a l´esquerra el començament de la riera que està asfaltada. Passat un arc de pedra, s´acaba l´asfalt i comença una pista forestal. Arrivarem al parkin de la font Picant. Deixem el cotxe i direcció las parets que son evidents devant nostre, agafem el cami tot recta adalt fins trobar un petit corriol a mà dreta marcada amb fites que ens portara a peu de via.

ROCA: Roca granítica
ORIENTACIÓ: Sud.


SECTOR AMAZÒNICA




  1. "De les nenes" 4c. Molt bona via per iniciar-se. Sortida fineta però acontinuació bones preses de mans i peus i de les més llargues del sector.


  2. via "de les nenes" 4c


2 De la vespino" 6a+. Fantàstica placa d´adherencia els primers metres de la via. Després bones mans i peus.3"Amazònica" 6a. Placa d´adherencia en els seus primers metres i acontinuació bones preses de mans i peus.4"L´Eudald i la Violant" 4b.5"Julio tocateclas" 4b. 6"La petita aura" 5c. 7"Martió o Martina" 5c. 8"Esperó Laia" 5b. "Ondina" 5b. Sortida molt fineta i granit un pel delicat. Una vegada superat aquest tram és fà més asequible. Una vegada adalt és supera un petit sostret per arrivar a la reunió.9"Guifré-Gala" 5b. Sortida en una petita panxa delicada també per la calitat de la pedra. Una vegada creuat aquest pas s´arriva bé a la reunió.










Via "Guifré i Gala" 5b


    10Raquel i Mireia" 4a. 11?12"El fanàtic de l´hospi" 6a+13"Bi quote mai fren 6a/6a+.14RIP 6a. 15Placa Burriac" 6a. Fantàstica via que s´inicia en un placa d´adherencia, per a continuar superan un petit sostrillo però amb bons agarres adalt. Tot seguit una segona part, per la esquerra una fisura, o tot recta per la placa fins arrivar a la reunió.16"Diedre Dom"4c. 17"La puerti" 5b. 18"Desplom de l´erudit" 6b+. La via estreslla del sector, curteta però intensa.19"Quina potra si t´empotres" 6b+.20"Glòria" 5b. Via situada en una rampa curta.21"La placa maleïda" 6a. Placa d´adherencia, curta però molt interesant per iniciar-se dins el mon de la adherencia.22"Gomina" 5c. Plaqueta xula que va per el canto dret de la placa, una mica per l´esperò.








Via "Gomina" 5c




SECTOR CLÀSIC








Vistes sector clàsic



1. "Esperó Jaume Lafuente" V+. Via que trancorre per l´esperó de la dereta. 2. "Roquero Moriré". 6a. 3. "Cri-Crox". V+. Via que trancorre per la part central del esperó. Bones mans i peus. 4. "L´Abella" V. Via placa d´adherencia. curta amb un pas técnic. 5. ""La tia Pepa" IV+. També placa d´adherencia amb un paset técnic. 6. "Le mossquit" 6b+ 6.1 "?" 7. "The Fly" 6a+. 8. "Via del curset" IV 9. "Concava" V. Via curteta i fineta de mans. 10. "Aresta final" V+. (fins adalt de tot 6a+). Via més llarga del sector. Comença força fineta de mans i peus per acabar adalt de tot en una placa molt fina que aprofitarem l´aresta de la esquerra per arrivar a la reunió. 11."Via normal" IV. Sortida per sota la petita cova però que es guanya amb facilitat amb bona preses de mans per sobre. Després continua sense dificultat fins a la reunió. 12 "Sinuosa" V. Surt per una rampa per a continuació anar a buscar la linea directe fins adalt de tot. 13. lateral" IV+. 14. "La noia" IV+ 15. "Pereira el portugués" V. Via d´adherencia molt curteta. 16. "Xarrupa que vessa" 6b. Placa molt xula encara que curta.


SECTOR FEIXES




1. "Cresta salenques" IV-. Via llarga que flanqueja cap a la esquerra sense cap mena de dificultat. Posa cintes llargues. 2 "Els gais també poden" 6a. 3 "Directe al cel" V+. 4 "Solitud" 6a+. 5 "Xemese ... " V. 6 "Farigo la power" V. 7 "Floretes tendres" V. 8 "Banyadores Woy of life IV+. 9 "Trecking Vertical" IV+.





Via "Cresta Salenques" IV-



SECTOR MONGO





1. "Cocaïne" 6a. 2 "Quinto x quinto = 25" 6b. 3 "Cap de porc" 6a+. 4 "Mongo amb hongus" 6c+/7a. 5 "Capricorn " 6a+. 6 "Hong amb fongs" 7a+. 7 "Ferum de fems" 6b+. 8 "Bux teni" 7c.



SECTOR PLACA YOSEMITE

1 "Indiana Pou a la recerca de l´últim burí." 7a. 2 "Fisureta Dom" 6b. 3 "Me resbalan los pies" 6a+. 4 "Cacatua Men" 6a+. 5 "Peix-Polla" V. 6 "Totxo del Sika" V+. 7 "Diedre DOM" IV+. 8 "Placa Burriach" V.





No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)