lunes, 20 de junio de 2011

VF ROC D´ESQUERS (ANDORRA)


Dilluns ... i hem dormit a tocar del llac d´engolasters. La tranquilitat feta realitat a tocar d´Andorra la Vella és posible. Els estels i algun excursionita perdut ens han fet companyia. De bon matí escapant del sol anem a fer aquesta ferrata. Ambient d´alta muntanya amb vistes a la urbe ... una combinació fascinant !!!!






(VIDEO RESUM)






















Després de gaudir d´aquest recorregut, disfrutem tot seguit del retorn que trancorre per un paratge increíble, axiò si, un pateo de quasi un parell de hores però que un no s´arrepenteix en cap moment sempre que la calor no apreti de valent.






































FERRATA ROC D´ESQUERS


ANGOLASTERS (ANDORRA)



APROXIMACIÓ: Des de la variant d'Andorra la Vella i Escaldes, carretera cap el Llac d'Engolastres, cruïlla, cap a la dreta, passa el pont i aparcar el cotxe. A peu tornem a travasar el pont i a uns 50m agafar el cami de la dreta fins el començament de la via. Un vegada acabada la via segim pujant fins el coll de, agafem el cami de la dreta que baixa al fons de la vall de Madriu, i d'alla cap a baix fins al cotxe. ITINERARI: Durant l’ascens de la via, amb un desnivell de 250 metres, apart dels esglaons de ferro, ens trobem amb trams per passar amb cadenes i un pont tibetà. RETORN: La via arriba a la zona de Coll Jovell, on les vistes panoràmiques de la Vall del Madriu són impressionants i val la pena gaudir-ne. El descens pel camí de Ramio fins al camí de la Plana té una durada aproximada d’1 hora 30 minuts.







4 comentarios:

Alfredo dijo...

Otra pa la saka..
Llevas unas cuantas, tendrias que montar una salida GEAMM ferrata!!
Eys muy bueno el "El Cristo Redentor" de espaldas..

cuidaros
Alfredo

JAUME ORS dijo...

... solo falta hecharme a volar !!!

Anónimo dijo...

EL MERITO DE ESA FOTO ES DEL FOTOGRAFO PROFESIONAL QUE ACOMPAÑA AL JAUME EN SUS EXCURSIONES Y ESO QUE NO HABIA DORMIDO

JAUME ORS dijo...

... quien serà este anonimo ??? Aunque se perfectamente quien es y decir que ... tiene toda la razon !!! Tanto mas que buen fotografo es buen compañero en los momentos buenos como en los malos. Gracias !!!!

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)