martes, 17 de marzo de 2015

 
 
Potser quan parlem de sectors d´escalada, zones d´escalada de seguida pensem amb Tarragona i Lleida, potser la provincia de Barcelona i Girona son potser les més febles respecta zones? Si o no, personalment ho penso així. I no vol dir que no tinguem llocs macos on escalar ... el Maresme, on hem vaig iniciar, més concretament a Cèllecs ... granit ... adherencia ... plaques ... sóc un gran enamorat  ... però tot el litoral té raconets increílbles, o Aiguafreda ... el Garraf, la mateixa ciutat de Barcelona, la foixarda ... però  quan pensó en escalar hem bé al meu cap Tarragona i Lleida ... i crec que estic equivocat.
 
O sigui que anem a escalar a la provincia de Barcelona , esclar que si. La Facu, dels llócs macos, que es respira Mediterrani, com diría l´anunci de una birreta que tots coneixem ... Mediterraneament zona d´escalada fantástica, amb vistes al Mar, una orientació fantástica per l´hivern, i unes vies d´una qüalitat exquisitat ... vaja ... qui no disfruti escalant aquí té un problema. Iepppp ... parlo com escalador sense grans pretensions respecta al grau ... hahaha !!!
 




Nosaltres aquesta vegada anem a escalar a les vies més de la dreta però cal dir que en tot el sector trobarem vies de grau asequible. Orientació Sud-est i uns peus de vies agraïts.















 
 

LA FACU

COM ARRIBAR : Nosaltres que venim del Vallers oriental, agafem la AP-7 dirección Tarragona. Passat el peatge ... auggg ... de Martorell, trobarem la población de Vilafranca, allà prenem dirección Vilanova i la Geltrú.  Despres quan arribem a la población de Canyelles només haurem de seguir les indicacions que trobarem del sector d´escalada La Facu. Aparquem si podem, perque quan hi ha força gent costa i després ... caminar dirección els peus de vies evidents.




No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)