viernes, 16 de octubre de 2020

ALZINA DE CAN VALLS (FIGARÓ-MONTMANY)






Avui faig escapadeta per conexier un indret que encare no habia trepitjat amb l´objectiu de veure un d´aquells arbres centenaris que sempre habia sentit parlar. L´alzina de Can Valls, dins del parc natural el Montseny. I com no, a valgut molt la pena no només per veure aquest arbre majestuós, que sens dubte ho és ... però és que el llóc val molt la pena visitar. Les vistes desde aquí son brutals !!!! Tenim les Cingles de Bertí a tocar i com no ... unes vistes cap al Vallés molt maques, veien a l´horitzó la ciutat de Barcelona. Sens dubte ... quedarà pendent tornar-hi  a veure com cau el día, la posta de sol i com les llums de tot el Vallés comencen a pendre vida ... quedà pendent sens dubte !!!



Respecta a l´alzina de Can Vall ... 5.40 metre de perímetre de tronc, l´alzina més gran de tot el Montseny i una edat de 300 anys i .... si t´allunyes d´ella i la miras amb una mica de distància ... té una forma ben arrodonida ... preciosa !!!

No cal més, seure, tancar els ulls, mirar, observar .... desconectar ....

Jó per arribar-hi he fet la aproximació amb moto fins la Ermita de Sant Cristòfol de Monteugues, que també val la pena fer una visita, llàstima que sigués tancada i d´aqui, caminan fins l´alzina. Un curtet passeig ... 
















 

Powered by Wikiloc

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)