martes, 6 de abril de 2010

BLOC A CALELLA (MARESME)


Necesito una mica de "dosis" de sol i pedra o sigui que faig una escapadeta a Calella. Al tunel de la nacional II on hi ha el sector d´escaladar al mur de formigó, hi ha una serie de caletes direcció la platja gran de Calella on podem fer una mica de bulder. De fet, hem sorpren hi trobo ja algun bloc assenyalat amb fletxes de color blau o sigui que si algú sap el grau ...


(VIDEO RESUM)



Paso per sota el pont on hi ha totes les vies i salto a mà esquerra on hi ha la primera caleta, allà faig una travessia per escalfar una miqueta, amb ajuda del "lorenzo" que escalfa de c..llons !!!




És un luxe, sol i amb el soroll de les onades com trenquen ...
Després d´escalfar faig una altre travessia de esquerra a dreta però no aconsegueixo finalitzar la part final.




A continuació hi trobo un parell de blocs senyalitzats amb fletxes de color blau sense gaire complicació.





Al devant hi trobo també un parell de blocs marcats, amb bons agarres però fent-lo un pel més dificultos surtint assentat, però tot així no tenen gaire complicació.





Deixo aquesta caleta i marxo direcció a la platja gran. Deixo una petitíssima caleta i arrivo a la seguent que ja dona peu a la platja gran de Calella. Alla trobo una pala força desplomada on poden sortir alguns problemes. Probo el següent que és anar a buscar la part més alta fent moviments dinàmics. Curt però maco, això si el granit mosega de debó !!!





I com no, després d´entrar en calor ... és qüestió d´aprofitar i fer una banyet !!!!!



BULDER A
CALELLA




SITUACIÓ: Per la N-II direcció Girona just al entrar a Calella trobem el far on podem deixar el cotxe. Per fer el canvi de sentir arrivarem a Calella i a la rotonda tornarem enrera fins al parking.






APROXIMACIÓ: Creuem el pont per sota, i a mà dreta tenim tot el mur de formigó ple de vies. Nosaltres continuem a la esquerra enfilan-nos fins la primera caleta. A les seguents podem accedir per la sorra, i en cas de la marea sigui alta, podem accedir per dalt les roques, a través d´unes escales.
ROCA: Granit un pel descompost de baixa calitat
ORIENTACIÓ: Totes però amb bona insolació.
OBSERVACIONS: A l´hivern a totes hores però a l´estiu a primera o última dons si no trobarem forces banyistes. ATENCIÓ A LA SORRA QUE PODEM TROBAR VIDRES, HAMS DE PESCAR ... FER UNA PRIMERA NETEJA !!!!





1 comentario:

Alfredo dijo...

Muy bien pexo lata..
Mola para el veranuki y despues...
un bañito

cuidate

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)