domingo, 22 de febrero de 2015


Cap de setmana per Tarragona, i més concretament a Prades. El llóc escollit és Farena, una petitma, molt petita población que farem servir de camp base per realizar les nostres activitats. La excusa son les celebracions de anivesaris .... però baja, que no ens fant falta gaires motius per ajuntar-nos.




Divendres nit jà arriben els primers ... fant nit sortint de La Riba, a tocar de les parets de penya roja al refugi a tocar de carretera. El refugi els Masets està just avans dels sector de la Riba, o sigui que si algbú vol escalar, fer nit, esmorzar ... un bon indret.















 Dissabte al matí, una altre petita comisió arribem per esmorzar i fer temps,dons el día s´aixecat amb una mica de pluja, o sigui que ens ho prenem amb calma.


 


Després d´u bon esmorzar i posar-nos al día ... sembla que el dia s´arreglat el suficient per anar a tibar un a miqueta. Dos grups ... uns amb els més petitons marxan a fer bloc i la resta a la Penya Roja.
 
 
 
 
 
 
La veritat és que hi ha pocs sectors que tinguin la seva situación tant ben senyalada com aquesta. Amb els seu parquing i rètol específics ....oleeee !!!

Escollim el sector més de la Esquerra on trobem les vies més fàcils per que entre nosaltres hi ha gent que será el seu primer tasts amb la roca, o sigui que a les vies més fàcils. Un primer contacte sempre és sinònim de riures i pasar-ho bé i així ha sigut !!!
A última hora anem a veure en acció a Mr Bladé tibant ja de valent ... sempre un plaer.






Per una banda ens hi possem la Elvira, la Berta i jo ... dons som el grupet d´iniciciació i per l´altre banda la colla de frikis ... en Bladé, en Ferran, la Marta, en Sergi i la Montse.






Una bona explicació de tot el material, com utilizar-lo i ens possem en marxa. La veritat que el resultat ... satisfactori ...  tot i que les vies potser no son les més adients per iniciar-se ho passem d´alló més bé !!!









 
 
I acaba la jornada ara si que jà enfilem cap a Farena on ens trobarem amb la resta de la colla. Allà ens espera un bon tiberi per recuperar forces i esperar que els temps acompanyi per demà per poder anar a fer alguna altre activitat.
 
 
LA RIBA (SECTOR PENYA ROJA)
 
SITUACIÓ: LA RIBA (ALT CAMP, TARRAGONA)
COM ARRIBAR: Si venim  de Barcelona cal pendre la AP-7 fins a Montblanc, alla prenem dirección Reus per tot seguit la C-14 fins la Riba. Alla direcció Farena. Els sectors son a uns 3 kilòmetres després de sortir de la Riba.
 
 



 

 
 


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)