domingo, 1 de febrero de 2015

LES PAPARRES (OLESA DE MONTSERRAT)

 
 
Vaja ... el nom de les paparres per que als matolls hi podrem trobar aquesta bestiola tant poc desitjada ... les paparres .... nosaltres no les varem trobar, millor !!!!
Aquest sector, tot i fà molts anys que és obert, encara no la había visitat. Cal destacar les vistes cap a Montserrat i la tranquilitat que trobem en tot momento dons l´accés fins aquest sector no és fácil. Una pista força ascendent fà que t´ho repensis una miqueta però una vegada adalt val molt la pena.
Respecta al sectors d´escalada en podem trobar dos de diferenciats, els de la Esquerra on son les més fàcils, en placa i las de la dreta ... senyors desploms.
 
La seva orientació oest fa que als migdíes del l´hivern s´estigui força bé, i aíx ha sigut quan nosaltres hem vingut. Dons això si teniu ganes de tibar és un bon sector !!!!
 
 
 
 
















 
 
LES PAPARRES (OLESA DE MONTSERRAT)
 
COM ARRIBAR-HI: Ens hem de situar al pabelló de Olesa per trobar la pista que ens durà al coll on trobarem una mica de parking. Una vegada allà busquem un corriol que baixa per la part oest que en menys de 10 minuts ens durà a peu de vies.
ORIENTACIÓ: Oest.


No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)