jueves, 11 de septiembre de 2008

VF TORMO DE LA MARGARIDA


"... però qui caray ha equipat aquesta via? Cada vegade que les meves mans s´agafen als esgraons de ferro, pateixen d´alló més. Sort que son pocs!"

Aquesta via ferrata és un mirador excepcional del poble de Tivissa. Pel que fà a la resta, després de una petita aproximació, ens trobem amb un itienrari força sencill amb excepció de la "traca final", un auténtic desplom molt atlétic. Tranquils !! Si no hi ha la opció fàcil.

Aprofitem un dilluns que tenim festa jó i la Merijou, per anar fins a Tarragona per fer aquesta ferratilla. Com son curtetes, avans hem aprofitat i hem fet la ferrata del costat, el "Barranc de la Foix".


La via s´inicia per una placa vertical que està equipada amb esglaons (molt, molt primets, recomano portar guants ...)

Anem agafant una miqueta d´alçada, fem un flanqueig a la esquerre, mirem al darrere per gaudir de Tivissa i continuem. Flanqueig a la dreta sense cable de seguretat i arrivem a la part final: esquerra sortida fàcil i a la dreta molt difícil i ... això s´acabat.
Per vaixar agafem un corriol a mà esquerre i en 15 minuts ja hem arrivat al cotxe.
Avui han caigut dues ferrates i per acabar el dia, ens anem a l´Hospitalet de l´infant a fer la volta i gaudir d´un bon sopar a peu de platja.


VIA FERRATA TORMO DELA MARGARITA

SITUACIÓ: Tivissa (Terra Alta, Tarragona)

DIFICULTAT: Mitjana DESNIVELL: 85 mts.

HORARI TOTAL: 1 hora.

MATERIAL: Kit ferrata

EQUIPAMENT: Esglaons, cadenes i pasamans

A DESTACAR: Vistas a Tivissa

A VISITAR: Tivissa

OBSERVACIONS: Recomenable fer-la al capvespre


.

No hay comentarios:

PETRACHEMA (2371 MTS)
PIC PERIC (2810 MTS)